(2022) Nyugdíjas találkozó

2022. október 14., 10:50

Oktüber 1-jén tartottuk meg az évtizedek óta hagyománynak számító Nyugdíjas találkozónkat. A program 13:00 órakor kezdődött el, az ünnepélyes megnyitóval.

Az Nyugdíjas találkozó alkalmával elsőként az egyházak részéről hangzott el egy-egy imádság és a jelenlévők köszöntése. Ezt követően megemlékeztünk az Idősek világnapjáról, amelyet Varga Árpádné alpolgármester asszony tartott. A nyugdíjasokat köszöntötte még Dr. Wächter Walter Vas Megye tisztifőorvosa, majd Németh József polgármester úr. A beszédek után díjak átadására került sor nyugdíjasaink számára. Az ünnepi köszöntők során a polgármester úr beszélt a múlt és a jelenkori település értékeiről. Hagyományként a helyi értékeket aktívan ápoló nyugdíjasokat külön köszöntötte az Önkormányzat. Az idei évben három hölgy kapott munkahelyi elismeréseikért díjat. Ezen kívül a jelenlévő hölgyeknek egy szál virágot, a férfiaknak egy üveg bort kaptak ajándékul. A megnyitó után minden megjelentet megvendégeltünk egy ebéddel.

Ebéd után a helyi gyerekek adtak énekes verses műsort. A programban következett Ódor Ferenc és Marton János, akik színvonalas harmonikás, énekes műsorral szórakoztatták a közönséget. Az előadásuk nagy sikert aratott, melynek a befejezéséül közkívánatra nótáztatták a megjelent nyugdíjasokat. A programok egy retro humoros előadás kivetítésével zárultak.

A programoknak vége lett, de a napnak még koránt sem. A műsorok végeztével egy kötetlen beszélgetés, nótázgatás vette kezdetét, egész estén keresztül. Az elégedettséggel zárult rendezvényen szép számmal vettek részt a nyugdíjasaink körülbelül 75 fő.

 

Az rendezvény képeit ide kattintva nézheti meg.



« Vissza az előző oldalra!
Vasegerszeg Községi Önkormányzat - Magyar