(2022) Falunap

2022. augusztus 30., 11:08

Minden évben augusztus utolsó szombatján kerül megrendezésre a vasegerszegi falunap. Idén is szép számmal eljöttek, hogy részt vegyenek a rendezvényen. Jó szokás szerint a helyi asszonyok, finom ebéddel várták a vendégeket.

Ebéd után felhangzott a Magyar Himnusz jelezvén, a megnyitó ünnepség kezdetét. Varga Árpádné alpolgármester asszony köszöntötte a jelenlévőket, majd pedig Németh József polgármester úr mondta el ünnepi beszédét. Ezután különböző díjak átadására került sor, az idén született csecsemőnek, az iskolában kitűnő tanulóknak, és az idősek otthonának megalakulásának 25. évfordulója alkalmával.

 

 

Az ünnepélyes megnyitó után Varga Feri és Balázsi Betti párosa nyitotta meg a műsorokkal színesített délutáni programot. Őket követően Straub Dezső zenés, humoros fellépését nézhette meg a közönség, majd Lui Magic bűvész műsora következett. A mutatványok közbe a közönséget is belevonta a műsorszámokba, fiatalt, időset egyaránt, amivel még szórakoztatóbbá vált a produkció. Ezután az Eldorado együttes lépett színpadra zenés műsorukkal. A sátorban a programokat a vasegerszegi gyermekek és asszonyok zárták, énekes és táncos előadásukkal.

Ezután a rendezvény folytatódott a Közösségi Házban, ahol a falunap lezárásaként egy bált rendeztünk Kádár Tibor zenész közreműködésével.

 

 

Még több kép



« Vissza az előző oldalra!
Vasegerszeg Községi Önkormányzat - Magyar